Home Nieuws Wedstrijd: Nomineer jouw favoriete maker!

Wedstrijd: Nomineer jouw favoriete maker!

Welke vakman of ‑vrouw beroert (nog steeds) jouw hart? Van wie kreeg je de kans iets te leren? Dankzij welke man of vrouw kwam je in aanraking met een bijzonder ambacht? Of dankzij wie begon je dingen te maken die je mooi vindt? Grijp deze kans en zet de vakman of ‑vrouw naar jouw hart in de bloemetjes. Nomineer vandaag nog jouw favoriete maker en vertel waarom je haar of hem graag nomineert.

De vijf meest inspirerende voorstellen vallen in de prijzen, dus deel zeker je verhaal en herinneringen! Bekijk de mooie oproep van acteur Titus De Voogd en smid Julie Van Mechelen, en nomineer jouw maker vóór Erfgoeddag, zondag 28 april 2019.

Ook interessant

23 apr. 2024

“Gentse volksliedjes hebben een grote verbindingskracht”

Folkmuzikant Wim Claeys zingt samen met de Stemband liedjes in het Gents dialect. Het kinderkoor kreeg een plaats op het Register van Inspirerende Vo…
Lees meer
01 mrt. 2024

Ambacht in Beeld Festival Brussel 2024

Ontdek op 30 en 31 maart 2024 meer dan 40 workshops, masterclasses, exposities, demonstraties en films tijdens het Ambacht in Beeld Festival.
Lees meer
20 feb. 2024

Onderzoek social dance (folk-, volks- en werelddans)

Neem deel aan ons onderzoek naar folk-, volks- en werelddans en de manier waarop dit doorgegeven kan worden aan de volgende generaties.
Lees meer
20 feb. 2024

Memoranda rond cultuur en kunsten

SARC en oKo publiceerden memoranda met beleidsaanbevelingen rond cultuur en kunsten.
Lees meer