Home Nieuws Maak kennis met onze nieuwe collega's Jelke Joose…

Maak kennis met onze nieuwe collega's Jelke Joosen en Elias FeysJelke Joosen studeerde Computationele Psycholinguïstiek aan de Universiteit Antwerpen en Digital Humanities aan de KU Leuven. In haar vrije tijd speelt ze saxofoon en trombone. 

Eerder werkte ze voor de Stad Antwerpen in het Letterenhuis als beheerder van hun digitale collecties. Bij CEMPER zal Jelke werken rond digitale technologieën en toepassingen die mogelijkheden bieden voor de verkenning en presentatie van het cultureel erfgoed van muziek en podiumkunsten. 


Elias Feys studeerde geschiedenis aan de KULeuven, en daarna de interuniversitaire master-na-master Archivistiek: Erfgoed- en Hedendaags Documentbeheer’. 

Hij was een half jaar werkzaam als archivaris bij het Universiteitsarchief van de KULeuven. Daar ontsloot hij de archieven van professor Herman Vanden Berghe (de eerste voorzitter van Resonant!), het Leuvens Universitair Koor, het Leuvens Universiteitsfonds, de Faculteit Wetenschappen en de jubileumviering van 575 jaar KULeuven. 

Elias zal zich binnen CEMPER voornamelijk engageren voor het in kaart brengen van muziek- en podiumerfgoed in Vlaanderen en de archiefzorg daarvan.

09-02-2021