Home Nieuws Maak kennis met onze nieuwe collega's Jelke Joose…

Maak kennis met onze nieuwe collega's Jelke Joosen en Elias Feys



Jelke Joosen studeerde Computationele Psycholinguïstiek aan de Universiteit Antwerpen en Digital Humanities aan de KU Leuven. In haar vrije tijd speelt ze saxofoon en trombone. 

Eerder werkte ze voor de Stad Antwerpen in het Letterenhuis als beheerder van hun digitale collecties. Bij CEMPER zal Jelke werken rond digitale technologieën en toepassingen die mogelijkheden bieden voor de verkenning en presentatie van het cultureel erfgoed van muziek en podiumkunsten. 


Elias Feys studeerde geschiedenis aan de KULeuven, en daarna de interuniversitaire master-na-master Archivistiek: Erfgoed- en Hedendaags Documentbeheer’. 

Hij was een half jaar werkzaam als archivaris bij het Universiteitsarchief van de KULeuven. Daar ontsloot hij de archieven van professor Herman Vanden Berghe (de eerste voorzitter van Resonant!), het Leuvens Universitair Koor, het Leuvens Universiteitsfonds, de Faculteit Wetenschappen en de jubileumviering van 575 jaar KULeuven. 

Elias zal zich binnen CEMPER voornamelijk engageren voor het in kaart brengen van muziek- en podiumerfgoed in Vlaanderen en de archiefzorg daarvan.

09-02-2021

Ook interessant

20 feb. 2024

Onderzoek social dance (folk-, volks- en werelddans)

Neem deel aan ons onderzoek naar folk-, volks- en werelddans en de manier waarop dit doorgegeven kan worden aan de volgende generaties.
Lees meer
20 feb. 2024

Memoranda rond cultuur en kunsten

SARC en oKo publiceerden memoranda met beleidsaanbevelingen rond cultuur en kunsten.
Lees meer
07 feb. 2024

Maak kennis met Mieke en Jeroen

We verwelkomen stafmedewerker immaterieel erfgoed Mieke Witkamp en stagiair scenografisch erfgoed Jeroen Gyselings.
Lees meer
11 jan. 2024

Jachthoornblazen op Fürst-Pless- en Parforcehoorn erkend als immaterieel erfgoed!

Op 10 januari 2024 werd het jachthoornblazen op Fürst-Pless- en Parforcehoorn door de minister van cultuur Jan Jambon opgenomen op de Inventaris Vlaa…
Lees meer